German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: Роботот кат чистачот LL-156 ( M-688 )

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: Како се гледа на ТВ производ - робот кат чистачот (авто полнење, со далечински управувач)

Модел бр: LL-156 (М-688)
Боја: Сребрена

Опис на производот:
карактер:
* Автоматски чисти вашиот подови без оглед дали се во или не.
* Авто-надополнување, кога власта е краток или единствен чистење круг е завршена.
* Тоа може да биде дефиниција за работа на одредено време дневно или само-стартување откако целосно наполнета.
* Скалило Избегнување детектор
* Авто-спасување функција
* Не-го уништува браник заштити вашиот мебел и ѕидни површини.
* Знаете каде да се чисти и каде не.
* Ѕид По сензор подобрување на ефикасноста чистење по должината на ѕидот.
* Компактен телото овозможи да се исчисти под троседот, каучот, кревет и други тешко достапните места.
* Се држи вашиот кат чиста помеѓу периодични длабоко правосмукала,
* Авто-адаптација чистење главата автоматски преминува нерамна кат транзиции како го чисти килим, дрвени предмети, линолеум, и плочка.
* Лесно се слајд од торба помалку dustcup.

Главната материјал: ABS, ПП
Влезниот напон на полнач: 100-240V AC
Излезен напон на полнач: 24V DC
Напон на батерија: 14.4V
Задолжен време на батерии: 4-5 часа
Работното време на батерија: 70minutes
Големина на единица: Diameter34 * 9cm.
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH