German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: Liectroux 2D навигација за навигација на мапи и мемориски роботи за меморија11S

Product Description: Demo Video  

 
Име на производот: 2D навигација за навигација на мапи и мемориски роботи за меморија11S Боја: бела     Специјални карактеристики:   1. Роботот може да ја открие целата околина и потоа да ја изгради мапата во рамките на процесорот, така што прави чистење со план од една во друга просторија.   2. Роботот има меморија да знае каде исчистил, а каде што досега не е еднократно опфатено покривање е повеќе од 98%. Стапката на повторување на патеката за чистење е околу 1%.   3. Хуманизиран дизајн со говорен потсетник. Роботот ќе ве потсети кога се полни, започнува да прави чистење, полн со прашина или лепак.   4. Високо ефикасно чистење: моќта на вшмукување е прилично силна. Комбинацијата на примарни и ХЕПА филтри го избегнува секундарното загадување на воздухот. Резервоарот за вода помага да се направи влажно сечење. Покрај тоа, моќта на вшмукување е прилагодлива за да можеме да избереме потивок режим.   5.WiFi контрола на апликацијата, WiFi-врската е брза. За да започнете, запрете, потсетете се на вашиот робот вакуум во секое време, на кое било место во светот сè додека има интернет.   6.Електрична контрола на резервоарот за вода пумпа за воздух. Волуменот на излез на вода со високи, средни, ниски три нивоа може да го контролира App.   7.Дастинот и резервоарот за вода се заменливи.   8. Мултифункција на автоматско полнење, чистење на распоред, далечински управувач, анти-паѓање итн.     Описи:   1. Паметна меморија: Ниска стапка на исчезнати за чистење и висока стапка на покриеност.   2. Интелигентни да чувствуваат различни подови од околината и да ја прилагодат нејзината насока во рок од 10 мил   3. Нанесете на различни подови: низок / тврд тепих во висина од 1 см, тврдо дрво, керамички плочки за дома, хотелска соба и канцеларија.   4. Дизајн на доказ за близнаци на црно и бело предно тркало спречува зафаќање од жици.   5. Анти-есен систем за откривање на скалите за да се избегне паѓање.   6. Еднократното чистење трае 100-120 минути за да се заврши куќа во големина 170-220 квадратни метри.   7. Прилагодлива моќност на вшмукување за да направите помал шум.     Спецификации:   Материјал: ABS,   Напон: 14,8V,   Моќност: 28W,   Работна температура: -10 ℃ -45 ℃,   Влезен напон / струја: 24V / 0.6A,   Димензија: D32 * H7.8cm,   Тежина на единицата: 2,8 кг,   Батерија: 2600mAh Li-ion батерија.   Капацитет на ѓубре: 600ML Капацитет на резервоарот за вода: 350ML     Што има во кутијата?   Главно тело X1   Станица за полнење X1   Далечински контролер X1 (батериите не се вклучени)   AC адаптер X1   Резервоар за вода X1, Rag Stent X1, Extra Rag x1   Четка за чистење X1   Екстра странична четка X2   Дополнителен филтер за ХЕПА X1   Упатство за корисникот x1
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH