German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: 2D Мапа на навигација и меморија роботот правосмукалка ZK808

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: 2D Мапа на навигација и меморија роботот правосмукалка ZK808 Специјални карактеристики: 1. Роботот може да ја открие целата околина околу, а потоа да ја изгради мапата внатре во процесорот, така што ќе го чисти со план од една просторија до друга. 2. Роботот е со меморија за да знае каде е исчистен, а каде што не е еднократна покриеност на повеќе од 98%. Стапката на повторување на патот за чистење е околу 1%. 3. Хуманизиран дизајн со говорно потсетување. Роботот ќе ве потсети кога ќе се полни, почнува да се чисти, полн со прашина или грешка. 4. Високо ефикасно чистење: всисната моќ е прилично силна. Комбинацијата на примарните и HEPA филтрите го избегнува секундарното загадување на воздухот. Резервоарот за вода помага да се направи влажно исчистување. Освен тоа, моќта на вшмукување е прилагодлива за да можеме да избереме потивок режим. 5. WiFi стан контрола, WiFi конекција е брза. За да започнете, запрете, потсетете се на вашиот робот вакуум во секое време, насекаде во светот се додека има интернет. 6. Апликацијата може да прикаже работна мапа на вистинскиот пат на робот. 7. Мултифукција на автоматско полнење, чистење на распоредот, далечинско управување, анти-паѓање и УВ стерилизација. УВ стерилизацијата е убава за луѓето кои се алергични на грини.   Описи: 1. Паметна меморија: Ниско ниво на исчезнување и висока стапка на покриеност. 2. Интелигентен да чувствува различна средина подови и да ја прилагоди својата насока во рок од 10ms 3. Нанесете на различни катови: низок / тежок тепих во висина од 1cm, дрвени предмети, керамички плочки за дома, хотелска соба и канцеларија. 4. Твининг дизајн на црно и бело предно тркало спречува да бидат заплеткани со жици. 5. Анти-есен систем за откривање на скалите за да се избегне паѓање. 6. Еднократно чистење трае 100 минути за да се заврши куќата во обем од 170-220 квадратни метри. 7. Прилагодливи вшмукување моќ да се направи помал шум.   Спецификации:   Материјал: ABS, Напон: 14.8V, Моќност: 24-40W, Работна температура: -10 ℃ -45 ℃, Влезен напон / струја: 24V / 1A, Димензија: D34 * H8.2cm, Единица Тежина: 2.65kg, Батерија: 2000mAh Li-ion батерија. Капацитет на прашина: 600ML Што има во кутијата?   Главно тело X1 Станица за полнење X1 Далечински управувач X1 (батерии не се вклучени) AC адаптер X1 Резервоар за вода (со четка) X1, Екстра моп X1 Четка за чистење X1 Дополнителна четка X2 Екстра HEPA филтер X1 Упатство за користење
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH