German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: WIFI APP, 2D Навигација за мапи и Употреба на роботот за правосмукалка Q8000

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: WIFI APP, 2D Навигација за мапи и Употреба на роботот за правосмукалка Q8000 Специјални карактеристики:   1. Роботот може да ја открие целата околина околу, а потоа да ја изгради мапата внатре во процесорот, така што ќе го чисти со план од една соба по друга. 2. Роботот е со меморија за да знае каде е исчистен, а каде што не е еднократна покриеност за повеќе од 98%. Стапката на повторување на патот за чистење е околу 1%. 3. Хуманизиран дизајн со говорно потсетување. Роботот ќе ве потсети кога ќе се полни, почнува да се чисти, полн со прашина или грешка. 4. Високо ефикасно чистење: всисната моќ е прилично силна. Комбинацијата на примарни и HEPA филтри го избегнува секундарното загадување на воздухот. Резервоарот за вода помага да се направи влажно исчистување. Покрај тоа, всисната моќ е прилагодлива за да можеме да избереме потивко. 5. Мултифункција на автоматско полнење, распоред за чистење, далечински управувач, анти-пад, анти-судир и УВ стерилизација. УВ стерилизацијата е убава за луѓето кои се алергични на грини.   Описи:   1. Паметна меморија: Ниско ниво на исчистување и висок степен на полнење. 2. Интелигентна за да се почувствува различна средина подови и да се прилагоди нејзината насока во рок од 10ms 3. Нанесете на различни катови: низок / тежок тепих во висина од 1cm, дрвени предмети, керамички плочки за дома, хотелска соба и канцеларија. 4. Твининг доказ дизајн на централната ролери спречува да twined од жици. 5. Систем за спречување на судир за да ја почувствува бариерата околу за да се избегне судир. 6. Анти-пад систем за откривање на скалите за да се избегне паѓање. 7. Еднократно чистење трае 100 минути за да се заврши куќата со големина од 150-200 метри квадратни. 8. Прилагодливи вшмукување моќ да се направи помал шум. 9. Виртуелен блокатор го задржува правосмукакот во областа која сакате да ја исчистите.   Спецификации:   Материјал: ABS, Напон: 14.8V, Моќност: 25W, Работна температура: -10 ℃ -45 ℃, Влезен напон / струја: 24V / 1A, Димензија: 34 * 9см, Единица Тежина: 3кг, Батерија: 2000mAh Li-ion батерија. Капацитет на прашина: 0.3L.   Што има во кутијата?   Главно тело X1 Станица за полнење X1 Далечински управувач X1 (батерии не се вклучени) Виртуелен блокатор X1 (не се вклучени батерии) AC адаптер X1 Шасија со четка X1, екстра моп X1 Четка за чистење X1 Дополнителна четка X2 Екстра HEPA филтер X1 Упатство за користење
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH