German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: Роботот кат чистач LL-216 ( AVC702 )

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: робот чистач кат

Точка бр: LL-216 (AVC702) (црвена)

Функција и карактеристики:
1.With круг-диск модел, тоа е модерен и се посвети, светлина и паметни, комфорно и безбедно.
2.With авто навигација и интелигенција функција, соби може да се чистат автоматски со притискање на копче.
3.It има ниско ниво на бучава со само 70 децибели, далеку под онаа на обичните правосмукалки.
4.With бучава слободна прашина кутија и силна способност апсорпција, таа лесно може да се чисти сите нечистотии на подот.
5.With супер тенка машина, тоа лесно може да се чисти секој агол од собата, под масите, мебел и дивани.
6.Flexible браник е дизајниран на предната страна, кој може автоматски да се избегнат пречките и да се вратат.
7.It пумпи погодно со надворешни прашина кутијата. И статички екран може да се користи постојано.
8.The тркалото се однесува мека гума tyer, кој нема да го оштети подот уништи килимот.
9.Safe и заштеда на енергија: Работен напон: 14.4V, моќност: 25W. Старите и децата можат да функционираат безбедно.
10.It заштедува електрична енергија и енергија и се користи погодно.

11.Quality Гаранција: производи помине CE сертификација и во согласност со европските и американските стандарди


Клучни зборови: опрема за чистење чистење средства за чистење килим чистење тепих чистење тепих чистење теписи чистење чистење на тепих тепих чистење во чистење тепих чистење теписи килим чистење тепих средства за чистење на тепих средства за чистење килим средства за чистење за чистење на услуги чистење правосмукалки за чистење на услуги чистење на услуги домаќинство куќа чистење чистење бизнис дома чистење Janitorial чистење сервис бизнис прозорец чистење алатките за чистење чистење услуги бизнис бизнис чистење услуги производите за чистење пареа средства за чистење Janitorial чистење чистење со пареа janitorial услуги средства за чистење потрошен материјал за чистење чистење машина чистење работни места чистење на подови чистење на подот чистење компании чиста тепих тепих чиста како да се исчисти тепих опрема за чистење опрема за чистење чистење на опремата Janitorial чистење услуги Janitorial Чистење служба компанија за чистење компанија за чистење на компанија за чистење чистење на производот производите за чистење резерви домашни средства за чистење машини за чистење машини за чистење Џон Дон канцеларија за чистење пареа чиста Janitorial чистење бизнис индустриски материјали комерцијални чистење бизнис опрема индустриска Набавка кат средства за чистење тепих кат системи за чистење чистење услужна компанија тапацир чистење куќа средства за чистење најдобар тепих најдобар тепих индустриска опрема чистење четки тепих цена куќа чистење услуги чистење цени чистење на компанијата за услуги тапацир средства за чистење чистење материјали тепих Чистење служба чистење снабдување дома чистење услуги чиста опрема тепих машина домашни средства за чистење гумен тепих чистење со пареа пареа тепих чистење хемија сува Janitorial резерви Janitorial резерви Janitorial резерви Janitorial резерви во алатките за чистење и опрема тепих шампон плажа чистење перење опрема Janitorial снабдување комерцијални чистачи тепих опрема тепих машини индустриски чистење чистење Велика Британија пролет чистење тепих чистење машина чистење и Janitorial резерви Janitorial средства за чистење на Janitorial и средства за чистење на кат машина тепих shampooer Janitorial чистење снабдување тепих чистење изнајмување чистење теписи опрема тепих опрема за чистење средства за чистење бизнис тепих средства за чистење за изнајмување кат опрема Janitorial чистење компании тепих пареа средства за чистење пареа тепих средства за чистење пареа чистачи за тепих тепих машини за чистење машини тепих чистење чистење теписи машини кат машини најдобар тепих чистење индустриски средства за чистење средства за чистење индустриски тепих мијалник тепих чистење компании кат scrubbers килим опрема за чистење чистење со пареа теписи душек чистење чистење машини тепих чистење услуги услуги за чистење теписи килим shampooer чистење и реставрација кат чистач домашни средства за чистење услуги чистење добавувачи janitorial производи средства за чистење опрема комерцијални чистење бизнис канцеларија за чистење услуги janitorial производи за чистење комерцијални чистење услуги чистење хемикалии домаќинство услуги тепих хемиско чистење сува тепих чистење плажа средства за чистење автомобил производи за чистење домаќинство услуга средства за чистење резерви тепих shampooers бизнис тепих чистење тепих чистење бизнис чистење опрема и потрошен материјал средства за чистење опрема опрема за чистење резерви средства за чистење и опрема започне чистење бизнис најдобар тепих средства за чистење кат полирање комерцијални чистење компании пареа чисти теписи тепих компанија за чистење тепих компанија за чистење кат тампон килим shampooers прозорец средства за чистење на професионални тепих чистење прозорец алатките за чистење чистење комерцијални тепих тепих чистење комерцијални комерцијални тепих чистење тепих резерви shampooers за теписи најдобрите производи за чистење куќата на одржување услуги чистење MOP гримаса чистење кат машини за чистење екстрактор тепих тепих екстрактор автомобил средства за чистење на кат опрема за чистење комерцијална компанија за чистење прозорец опрема за чистење тепих и тапацир чистење тепих средства за чистење услуги чистење подови машина чистење капацитети домаќинство производи за чистење тепих производи професионални тепих средства за чистење реставрација опрема тепих чистење Лондон плажа тепих чистење хемиски производи за чистење хемиско чистење опрема тепих чистење решение кат средства за чистење scrubbers комерцијални тепих средства за чистење стакло опрема за чистење голман резерви зелени производи за чистење голман снабдување тепих цедење индустриски правосмукалки производите за чистење добавувачи тепих пароброд хемиско чистење машини еколошки производи за чистење чистење изведувачи чистење на корпорацијата тепих производи за чистење тепих чистење решенија професионално чистење услуги jondon евтини тепих чистење прозорец опрема за чистење резерви тепих чистење продажба кат производи за чистење тепих средства за чистење машини scrubbers чистење прозорец производи за чистење тепих за чистење на системот чистење материјали добавувачи голман средства за чистење на чиста навивач чистење асоцијација тепих чистење цена цена тепих чистење Janitorial добавувачи тепих средства за чистење евтини евтини тепих средства за чистење опрема за чистење за продажба тепих чистење цени поплава чистење вработи опрема за чистење опрема за чистење изнајмување опрема за чистење изнајмување изнајмување на опрема за чистење цената на килимот чистење тепих чистење цена тепих средства за чистење на чистење со пареа машини тепих системи за чистење воздухот системи за чистење сува чиста опрема чистење цените на услугите тепих средства за чистење опрема чистење услуги цени цени на услуги за чистење најдобрите средства за чистење на гримаса средства за чистење чистење со пареа опрема во потрага за чистење изнајмување опрема за чистење тепих чистење на производот чистење на машини за продажба користи опрема за чистење опрема за чистење индустриски индустриски опрема за чистење индустриска опрема за чистење канал опрема за чистење кат средства за чистење на за сите тепих чистење пропустливи опрема за чистење хемиско чистење резерви комерцијални средства за чистење на индустриски Чистење служба средства за чистење на големо големо средства за чистење на трговија на големо производи за чистење комерцијални производи за чистење комерцијални опрема за чистење исцеди опрема за чистење плочка чистење машина плочка опрема за чистење производите за чистење Велика Британија тепих опрема за чистење изнајмување вработи тепих опрема за чистење дома опрема за чистење индустриски производи за чистење индустриски средства за чистење на тепих чистење машина изнајмување автомобил опрема за чистење индустриски машини за чистење тепих чистење опрема за изнајмување тепих чистење изнајмување на опрема средства за чистење Велика Британија Велика Британија средства за чистење на воздух опрема за чистење чистење колички тепих чистење машина за изнајмување тепих средства за чистење за продажба опрема за чистење имот индустриски тепих чистење реставрација средства за чистење Janitorial компанија за чистење комерцијални машини за чистење индустриски чистење услуги најдобар тепих shampooer најдобар тепих shampooer најдобар тепих машини за чистење станбени средства за чистење на тепих чистење материјали професионално чистење резерви најдобар тепих чистење машина индустриски тепих средства за чистење куќа чистење опрема janitorial опрема индустриски средства за чистење со пареа тепих средства за чистење компанија тепих машини за продажба тапацир чистење машина тепих чистење опрема за продажба домаќинство опрема професионално чистење опрема тепих чистење машина за продажба тапацир опрема за чистење најдобар тепих опрема за чистење компјутер опрема за чистење тепих чиста машина домашни тепих средства за чистење тепих чистење Велика Британија тапацир машини за чистење голман Чистење служба притисок опрема за чистење кат Чистење служба janitors снабдување домаќинство компанија комерцијални чистење подови janitors резерви изнајмување тепих опрема за чистење базен опрема за чистење индустриски чистење подови кат чистење услуги вшмукува индустриски индустриски вшмукува тепих чистење се занимава чистење добавувачи на опрема најдобар тепих shampooers чистење подови џогерите инјекциска смеса опрема за чистење тепих машини за чистење за продажба ултразвучно чистење опрема тепих чиста машини кат чистење машини индустриски sweepers индустриски чистење компании чиста sweepers тепих чистење станбени тепих шампон машина производите за чистење снабдувач канцеларија средства за чистење на камион за чистење опрема парохија снабдување тепих средства за чистење Велика Британија индустриски кат средства за чистење домаќинство резерви длабоко тепих чистење услуга тепих шампон машини тепих чистење екстрактор екстрактор тепих чистење индустриски системи за чистење мебел опрема за чистење бесплатни средства за чистење на janitorial опрема за чистење воздух канал опрема за чистење бесплатни производи за чистење опрема за чистење снабдувач чистење компанија за снабдување тепих чистење хемикалии чистење производител на опрема тепих чистење опремата која се користи користи тепих опрема за чистење чистење прибор sweepers & scrubbers sweepers scrubbers Janitorial компанија за снабдување комерцијални тепих опрема за чистење дома тепих машини за чистење опрема за чистење компанијата комерцијални тепих чистење машина квалитет тепих чистење Janitorial снабдување компании чистење производ добавувачи тепих машини за чистење ги коментарите комерцијални тепих чистење бизнис хемиско чистење капацитети индустриски чистење бизнис резервоарот опрема за чистење индустриски комерцијални чистење индустриски и комерцијални чистење зелени опрема за чистење тепих чистење локалните Janitorial машини комерцијални тепих машини тепих shampooer машини купуваат средства за чистење на магазин за средства за чистење комерцијални кат средства за чистење канализација опрема за чистење тепих опрема за чистење ги коментарите како да се исчисти хокеј опрема чиста хокеј опрема канцеларија опрема за чистење најдобар тепих чистење услуга тепих екстракција чистење Janitorial материјали компанија комерцијални тепих машини за чистење започне тепих чистење бизнис како да започнете тепих чистење бизнис чистење на машини за подови оџак опрема за чистење чистење снабдување компании се користи за чистење опрема за продажба сите средства за чистење чистење хокеј опрема хокеј опрема за чистење хокеј опрема за чистење професионални тепих опрема за чистење чиста соба опрема најдобар тепих чистење компании тепих scrubbers индустриски кат sweepers индустриски чистење на производот евтини средства за чистење на камион монтирање тепих опрема за чистење тепих средства за чистење отценети евтини производи за чистење тепих поправка на услуги најдобар тепих компанија професионални тепих чистење машина трговијата производи за чистење хемиско чистење опрема за продажба цевка за чистење опрема квалитет чистење услуги опрема за чистење делови делови опрема за чистење чистење на забите опрема Нај отценети тепих средства за чистење како да започнете тепих компанија за чистење најдобар килим shampooer индустриски машини кат плочка кат опрема за чистење комерцијални системи за чистење комплетна тепих чистење тепих чистење реставрација mopping опрема олук опрема за чистење возило за чистење опрема индустриски компанија за чистење производите за чистење производители автомобил valeting опрема тепих чистење цедење тепих чистење со пареа опрема пареа тепих опрема за чистење чистење производители на опрема чистач чистачот чистење производ компанија најдобар тепих компанија за чистење најдобар тепих компанија за чистење цевка за чистење опрема фен пропустливи опрема за чистење чистење опрема Чистење хемикалија добавувачи плочка и инјекциска смеса опрема за чистење плочка инјекциска смеса опрема за чистење попуст средства за чистење на мобилни Чистење служба сите чистење опрема индустриски кат машини за чистење тепих чистење машина преглед хемиско чистење опремата која се користи користи хемиско чистење опрема најдобар тепих чистење услуги жито опрема за чистење најдобар килим shampooers професионални тепих машини за чистење бин опрема за чистење чистење подови компании опрема за чистење во домаќинство домаќинство опрема за чистење опрема за чистење домаќинство опрема за чистење за домаќинство домашни опрема за чистење споредуваат тепих средства за чистење средства за чистење за продажба сува чиста опрема за продажба најдобар тепих производи за чистење најдобар тепих производи за чистење мраз опрема за чистење семе опрема за чистење индустриски чистење снабдување кат компанија за чистење мобилни чистење услуги користи тепих машини за чистење стоматолошка опрема за чистење комерцијални тепих чистење услуги куќа чистење капацитети висок притисок опрема за чистење Велика Британија комерцијални чистење Janitorial снабдувач индустриски чистење подови опрема комерцијални чистење снабдување чистење капацитети во домаќинство тепих чистење материјали и опрема тепих чистење опрема и потрошен материјал Windows опрема за чистење професионални тепих чистење услуги тепих чистење снабдување индустриски хемикалии за чистење преносни тепих машини за чистење кујната опрема за чистење покрив опрема за чистење комерцијални тепих чиста риба опрема за чистење најдобар тепих чистење на производот канализација опрема за чистење опрема за чистење услуги услуги за чистење на опрема сува тепих опрема за чистење тепих хемиско чистење опрема комерцијални Janitorial резерви чистење на медицинска опрема janitorial опрема и потрошен материјал професионални тепих чистење компании чистачот scrubbers користи сува чиста опрема прозорец чистење добавувачи на опрема индустриски машини за чистење теписи поплава тепих чистење Janitorial снабдување продавница домаќинство опрема за чистење индустриски тепих опрема за чистење опрема за чистење компании тоалет опрема за чистење индустриски метли плажа опрема за чистење тепих екстрактор машини осврти на тепих чистење компании цена на хемиско чистење опрема тепих чистење курсеви канал чистење опрема за продажба хемиско чистење опрема цени комерцијални кат машини чистење на улиците опрема патот опрема за чистење кат чистење хемикалии индустриски Janitorial резерви опрема за чистење листа чистење подови опрема Напредно опрема за чистење wheelie бин опрема за чистење базен опрема за чистење чистење на филтерот опрема чистење подови опрема за изнајмување користи тепих чистење опрема за продажба конкретни опрема за чистење камион монтирани тепих опрема за чистење чистење материјали и опрема рачно чистење опрема Експлозијата опрема за чистење Janitorial снабдување дистрибутери сув мраз опрема за чистење преносни тепих опрема за чистење чистење компании за продажба тепих чистење асоцијација професионални прозорец опрема за чистење печка за чистење опрема индустриски vacs гориво инјектор опрема за чистење евтини опрема за чистење висок прозорец опрема за чистење канализација мозоци опрема за чистење канализација и одвод за чистење опрема janitoral резерви индустриски капацитети за чистење комерцијални тепих компанија за чистење професионални тепих средства за чистење на втора рака опрема за чистење одводнување опрема за чистење комерцијални подот машини за чистење Janitorial резерви Велика Британија комерцијални чистење подови опрема прозорец опрема за чистење Велика Британија шише опрема за чистење цена средства за чистење на аквариум опрема за чистење душек опрема за чистење чистење со пареа опрема за изнајмување тепих и тапацир машини за чистење тепих тепих машини за чистење слепи опрема за чистење опрема за чистење во Јужна Африка аквариум опрема за чистење евтини тепих чистење услуги тепих чистење капацитети ресторан опрема за чистење дома хемиско чистење опрема исцеди опрема за чистење за продажба индустриски чистење добавувачи електрична опрема за чистење фен пропустливи чистење опрема и потрошен материјал користи канал опрема за чистење висок пораст прозорец опрема за чистење чистење фитнес опрема користи хемиско чистење опрема за продажба брод за чистење опрема тепих shampooer за продажба евтини тепих чистење услуга пена за чистење опрема корпус опрема за чистење голман снабдување продавница прозорец опрема за чистење за продажба моторот опрема за чистење најдобар тепих екстрактор канал чистење опрема за изнајмување тепих машини за чистење да се купи индустриски чистење со пареа опрема патеката опрема за чистење евтини тепих чистење компании бања опрема за чистење болница опрема за чистење домаќин тепих опрема за чистење квалитет на средства за чистење на езерцето опрема за чистење конзерваториум опрема за чистење кат екстрактор комерцијални чистење со пареа опрема ridgid мозоци опрема за чистење песок опрема за чистење фасада опрема за чистење ниска цена средства за чистење на janatorial резерви чистење CPAP опрема дома прозорец опрема за чистење хотел опрема за чистење изнајмување канал опрема за чистење индустриски опрема за чистење и управување со снабдувачки индустриски чистење на опрема тепих shampooers продажба воздухот канал чистење опрема за продажба перална и хемиско чистење опрема тепих чистење бизнис можност опрема за чистење Ирска чистење во место опрема резервоарот за вода опрема за чистење Едмонтон Janitorial резерви качулка опрема за чистење ескалатор опрема за чистење комерцијални чистење опрема за продажба препорачува тепих средства за чистење Кларк опрема за чистење чистење подови снабдување фабрика опрема за чистење Кларк опрема за чистење користи канал чистење опрема за продажба серпентина опрема за чистење котел за чистење опрема хемиско чистење добавувачи на опрема хемиско чистење производители на опрема евтини тепих машини за чистење PCB опрема за чистење индустриски тепих средства за чистење за продажба висок притисок на вода опрема за чистење подводна опрема за чистење прашина опрема за чистење janatorial снабдување плочка и инјекциска смеса опрема за чистење изнајмување Нај отценети тепих shampooer тепих shampooer цени тула опрема за чистење воздушен филтер за чистење опрема евтини Janitorial резерви комерцијални хемиско чистење опрема најдобро чистење снабдување опрема за чистење аукции опрема за чистење Дубаи чистење со пареа опрема за продажба завеса за чистење опрема бин опрема за чистење за продажба тетоважа опрема за чистење ѕид опрема за чистење HVAC опрема за чистење Трафалгар опрема за чистење најдобар тепих шампон машина индустриски чистење добавувачи на опрема комерцијални тепих средства за чистење за продажба магнетни прозорец опрема за чистење користи чистење подови опрема ѓубре може опрема за чистење ултразвучно чистење слепи опрема големо чистење опрема перде опрема за чистење професионални тепих чистење снабдување воздухот канал чистење опрема за изнајмување чистење опрема се користи во домаќинство патио опрема за чистење блокирање на отворајќи опрема за чистење поплава реставрација опрема опрема за чистење brisbane таванот опрема за чистење CO2 хемиско чистење опрема прозорец чистење капацитети користи воздухот канал опрема за чистење кат scubbers пиво линија опрема за чистење преносни тепих чистење цедење тапан опрема за чистење вода хранат пол прозорец опрема за чистење отворено опрема за чистење професионална чистење со пареа опрема користи мозоци опрема за чистење втора рака тепих опрема за чистење чистење и реставрација снабдување тоалетот опрема за чистење тврда површина опрема за чистење евтини прозорец опрема за чистење janitorial опрема за продажба фен канал опрема за чистење професионални тепих компанија за чистење wheelie бин чистење опрема за продажба иновативни опрема за чистење AC канал опрема за чистење езерото опрема за чистење комерцијални тепих чистење опрема за продажба тепих чистење услуги цени професионални печка опрема за чистење Janitorial снабдување каталог се користи комерцијален опрема за чистење goscor чистење користи жито опрема за чистење супериорен опрема за чистење квалитет на опрема за чистење numatic опрема за чистење чиста вода прозорец опрема за чистење резервоарот за вода за чистење капацитети боја кодирани опрема за чистење подводни трупот опрема за чистење втора рака хемиско чистење опрема базен плочка опрема за чистење taski опрема за чистење чиста соба опрема за чистење ресторан хауба опрема за чистење автоматско чистење подови машина жито чистење опрема за продажба комерцијални прозорец опрема за чистење најдобар тепих за чистење на системот комерцијални тепих производи за чистење хемиско чистење опрема аукција ориентален тепих опрема за чистење индустриски хемиско чистење опрема користи ултразвучно чистење опрема долг домет прозорец опрема за чистење чистење подови материјали паркинг опрема за чистење плочка опрема за чистење за продажба користи семе опрема за чистење најдобро рангираните тепих чистење компании херметичка тепих опрема за чистење комерцијални кујната опрема за чистење евтини тепих средства за чистење за продажба Најдобар чистач тепих нафора опрема за чистење janitorial опрема за поправка кат scrubers конзерваториум покрив опрема за чистење опрема за чистење директна ettore прозорец опрема за чистење комерцијални голман услуга WAP опрема за чистење Дизел Филтер за Честички опрема за чистење HVAC канал опрема за чистење тепих shampoers комерцијални кат компанија за чистење станбени тепих чистење услуги комерцијални плочка опрема за чистење е опрема за чистење комерцијални чистење подови компании канализациона линија опрема за чистење комерцијални канал опрема за чистење тепих опрема за чистење Мелбурн домашни прозорец опрема за чистење прозорец опрема за чистење Ирска семе за чистење опрема за продажба користи камион монтирани тепих опрема за чистење резервоарот за гориво опрема за чистење тенис опрема за чистење ashbys опрема за чистење високо ниво опрема за чистење ров опрема за чистење професионална автомобил опрема за чистење силос опрема за чистење

Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH