German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: правосмукалка робот LL-172 ( Infinuvo Cleanmate QQ-2 )

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: правосмукалка робот со карактеристики на далечинскиот управувач, автоматски Надополнувањето на припејд сметката, УВ светлина Дезинфекција, Ер арома, тајмер за утврдување, сличен по функција Како Irobot Roomba

Точка бр: LL-172 (Infinuvo Cleanmate операција-2)

описи:

Автоматски ја чисти теписи

 

Автоматски се враќа на полнење база кога власта е низок

 

2,5 засилувачи

 

Отстранува алергени и домашни миленици коса

 

УВ зраци дезинфекција

 

Високо ефикасни 7 инчен brushroll

 

Ротирачки работ четка

 

тајмер

 

Една година гаранција.
  карактеристики:

Автоматски ја чисти теписи
Автоматски се враќа на полнење база кога батеријата е празна
Продолжува чистењето откако батеријата е целосно наполнета
Компактна форма овозможува чистење под кревети, маси, и друг мебел
Погоден за сите освен за теписи кадифе и долго крзно тепих
Отстранува алергени и домашни миленици коса
Автоматски систем за крстарење
УВ зраци дезинфекција
честички филтрација
Високо ефикасни 7 инчен brushroll
Вградени далечински управувач
Звучи предупредување алармот кога заглавени
Фото сензор ја детектира скали за да се избегне паѓа
Ниво на бучава: 50dB
10 до 80 минута променлива чистење време
Тајмер за чистење време амбиент
NiMH 2500 mAh батерија
3,5 часа полнење време
Векот на траење на батеријата: 500 полнење циклуси
Вграден мирис слот
Ротирачки работ четка за чистење
2,5 засилувачи
£ 6.
Капацитет на садот: 0,3 литарски
Димензии: 14 инчи (дијаметар) x 3,5 инчи (висина)
Една година гаранција
Чистење модови:

специјални отскокнување
спирала
заедно ѕидови
"S" облик
полигонални спирала
Циклуси преку сите видови за високо ефикасно чистење
Алатки Вклучени:

далечински управувач
3 перат Филтри за честички
14,4 волти батерија на полнење
AC полнење база
Мали четка за чистење
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH