German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: интелигентни правосмукалка LL-306 ( X500 )

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: Интелигентна правосмукалка

Точка бр: LL-306 (X500)

Карактеристики:

1. Моќен вшмукување & Интелигентна вшмукување Прилагодување

А Моќен вшмукување

Вшмукување моќта на овој производ достигнува 25W, осигурувајќи дека дури и мала прашина на подот ќе се исчисти темелно.

Б Интелигентна вшмукување Прилагодување

Овој производ е во можност автоматски да се приспособат својата вшмукување сила, кога исполнувањето на различни кат средини. Не само што може да се направи чистење поефикасно, но исто така помага заштедите повеќе енергија од 30%!

 

2. Внимателен Дизајни

А лесен чекор-по-чекор операција

Со притискање на само едно копче, можете лесно би можеле директно на робот! Покрај тоа, операција ќе преземе во врска со робот ќе биде двојно потврдено од тон.

<span title="Press "CLEAN", and follow tone demonstration, let your robot start working for you.">Притиснете го копчето "ЧИСТА", и да ги следат тон демонстрација, ги споделите со вашите робот почне да работи за вас.

Б садот за миење

Садот може да се измијат со вода. Едноставно измијте садот под вода дневно за да се избегне прашина дува во воздух за да предизвика втор загадувачките!

В со екран на допир, филтер, две странични четки, далечински управувач и виртуелни ѕид.

 

3. Разни Чистење модови

Четири чистење режими се предвидени да се задоволат вашите потреби.

А Авто чистење на владата

Роботот ќе се исчисти една соба автоматски и да се приспособат неговото чистење во зависност од ситуацијата.

Б точка чистење на владата

Роботот ќе спирала интензивно кога ќе детектира област dirtier.

В Edge чистење на владата

Кога робот детектира пречки (ѕидот за пример), ќе почне чистење на агол со своите две страна четки.

Д Распоред на владата

Кога одредено време е закажана, робот ќе го напушти домот база и да почне да работи во закажаното време.
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH