German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: Роботот мини правосмукалка LL-286 ( K6 )

Product Description: Demo Video  

 
Име на производ: роботот Мини правосмукалката

Точка бр: LL-286 (K6)

карактеристики:

1. Мини робот правосмукалка, со елегантен дизајн, практичен и удобен.

2. Биде надлежен за дрво кат, винил кат, керамички плочки и other.hard подот.

3. Тоа може да заврши задача која не може да се направи од страна на обичните правосмукалки. Тоа може да оди под троседот и кревет, вдишуваш коса, прашина, памук и така натаму,

4. Три вида на интелегентни работи режими: Случајни, спирала, по бедемот. Турбо крст ќебе пребарување, нема мртви краеви

5. Две страна четки помогне да ги собереш на нечистотија ефикасно, кој го направи правосмукалка полесно. На четки не се лесно да се биде рана од коса. На четки се заменливи лесно од рака.

6. Доза поблиску до земјата, да направат подобро чистење, памук, коса, па дури и ориз може да се вдишува.

7. На садот е погодно за изнесување, депонирање на нечистотијата е лесно. Раце не се лесно да се биде stained.Reusable електростатско филтер, прифатлива, еколошки и здрави.

8. Со електростатско прашина хартија, мини робот може да се направи и правосмукалка и mopping работа.

9. Со флексибилен преден браник, таа ќе се претвори умно кога наиде на пречки.

10. Безбедно исклучување функција: ако тркала заглавени двоумење, тоа ќе го исклучи автоматски, што е безбедно и заштеда на енергија.

11. Отстранлив тркала и четки дизајн.

12. Прилагодлив анти-карпа сензори
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH